Thursday, December 16, 2010

permulaan Cik Lemon ..



Well , firstly , aku na ckp WELCOME kt diri aku sendiri :)
Berjaya jugak kau buat blog ni ziera ! (dgn bantuan cik zila laa) .Memule tu brminat gak na mnjejak kaki ke alam blog ni lepas tgk  makcik zila punye , tp kemalasan melanda soo aku postpone niat aku tu ..
suddenly , bile sorang lagi kawan aku yg kecil molek lgi 'slim' (jantan ye) cm cik zila tu pn wat jgk , haishh , brkobar2 laa semangat aku nak buat diari online ni ..
Jadi , terima kasehh la kpd Siti Azila Bt Haji Mohamad Aini dan Muhd Huzairie Bin Hasnan kerana mnjadi sumber inspirasi saya utk mewujudkan blog yg tidak seberapa ini :)






7 comments:

  1. oit, oit ! tulis nama aku biar betol ok.
    siti azila binti haji mohamad aini !

    ReplyDelete
  2. zila : ahahaa , boleyy la tuh , ade gak bunyi nyer:)

    ery : suke suke suke :)

    ReplyDelete
  3. taknak taknk ! betol kan sebelum aku gusti ko naik kolej kang !

    ReplyDelete